koop tickets
Feestje strand sneek

Aquapark tickets

TICKETS AQUAPARK

Ticket 1 uur: 10 euro / Ticket 2 uur: 15 euro / Ticket 3 uur: 19 euro

Huur wetsuit 1 uur: 2 euro / Huur wetsuit 2 uur: 3 euro / Huur wetsuit 3 uur: 5 euro

AQUAPARK SNEEK

Het leukste outdoor speelparadijs van Friesland! Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor een fantastische leuke dag op het water. Kom lekker klimmen, springen, glijden en onbezorgd spelen in ons park. Dit is de perfecte locatie voor een kinderfeestje of een leuk dagje uit in Friesland. Niet alleen is het heel leuk om te doen, het is ook nog eens heel gezond om zo actief buiten bezig te zijn!

Je koopt een kaart voor 1, 2 of 3 uur toegang. Wees een half uur voor je starttijd aanwezig zodat je alle tijd hebt om je om te kleden en voor de instructies. Nat wordt je bij ons toch wel, maar wil je langer warm blijven dan kan je altijd nog een wetsuit bij de receptie huren.

Op ons Aquapark loopt een badmeester voor ieders veiligheid en om te kunnen helpen waar dat nodig is.

De minimumleeftijd voor het park is 7 jaar en zwemdiploma A.

Wij denken ook aan ouders, grootouders en andere begeleiding die mee gaat op dit fantastische uitje. Je kunt bij ons comfortabel zitten op het terras en genieten van heerlijk eten en drinken.

Aquapark Sneek biedt een fantastische leuke speelparadijs aan voor een vaste en betaalbare prijs.

Boeken:

Bekijk ook:

Niets gevonden.

LIEVER GENIETEN VANAF EEN AFSTANDJE?

Geen probleem! Op ons leuke terras kun je genieten van alle actie onder het genot van een hapje en drankje. Check hier onze menukaart.

Open chat
1
Vragen? Stel ze via WhatsApp noteer