Kano huren

KANO VAREN

Wat is er nou een mooiere manier om Friesland en zijn water te ontdekken dan met de kano.
Wat voor een type kanovaarder ben jij?
Wil jij rustig door het riet glijden om te kijken hoe dicht je bij de wilde vogels kunt komen en daarna genieten van je eigen gemaakte lunchpakket op een prachtige plek?
Of is dit jouw ultieme relatietest voordat je je partner ten huwelijk vraagt? Wie mag er achterin en stuurt de boot, en wie spetter de ander ‘per ongeluk’ nat?
Of laat jij je niet in een hokje drukken en stap je in je kano en ga je je eigen weg! Genietend van het Sneekermeer en de buitenlucht.

Je start bij ons vanaf het strandje en kan op het rustige water goed oefenen om je balans te vinden. Als je het vertrouwen hebt gevonden kun je de speciale kano / sup route varen. Heb jij het al vaker gedaan of heb je de smaak te pakken dan kun je direct het Sneekermeer op of richting Sneek stad en kun je de vrijheid van het water ervaren.

Wij bieden kano varen aan als activiteit in onze arrangementen. Heb je interesse om te kano te varen, neem dan contact met ons op. Of bekijk onze arrangementen op www.strandsneek.nl/arrangementen.

Boeken:

Bekijk ook:

Niets gevonden.

LIEVER GENIETEN VANAF EEN AFSTANDJE?

Geen probleem! Op ons leuke terras kun je genieten van alle actie onder het genot van een hapje en drankje. Check hier onze menukaart.

Open chat
1
Vragen? Stel ze via WhatsApp