Skutsje varen

Skutsje zeilen

Zeilen op een skutsje is een heerlijk ontspannen groepsuitje in de gezonde, frisse buitenlucht. Je kunt actief aan de slag door mee te helpen met zeilen hijsen, sturen, zwaarden laten zakken. Of onderuit hangen op het dek en puur genieten van de rust en natuur om je heen.

Wij verhuren onze skutsjes met schipper en afhankelijk van de omstandigheden en de groep met scheepsmaat. Aan boord nodigen wij u uit om actief mee te helpen met zeilen. U heeft hiervoor geen ervaring nodig, want de schipper legt het uit en houdt te allen tijde een oogje in het zeil.

Ons vaargebied is het Sneekermeer en omliggende wateren. We hebben geen vaste route, maar laten ons leiden door de weersomstandigheden en de wensen van de groep. Ook is het mogelijk om onderweg ergens aan land te gaan of om richting een dorpje te varen.

Het is mogelijk om een halve dag of een hele dag te varen.
Afhankelijk van het aantal personen in de groep wordt het skutsje bepaald.

Wij bieden skutsje zeilen aan als activiteit in onze arrangementen. Heb je interesse om skutsje te zeilen, neem dan contact met ons op. Of bekijk onze arrangementen op www.strandsneek.nl/arrangementen.

Boeken:

Bekijk ook:

Niets gevonden.

LIEVER GENIETEN VANAF EEN AFSTANDJE?

Geen probleem! Op ons leuke terras kun je genieten van alle actie onder het genot van een hapje en drankje. Check hier onze menukaart.

Open chat
1
Vragen? Stel ze via WhatsApp noteer