Stand Up Paddleboard cursus

STAND UP PADDLEBOARDING

SUP = Stand Up Paddling. Nederland is een uitstekend land om te suppen door de vele prachtige meren en rivieren. Maar ook door de steden. Daarnaast is het ook nog eens een uitstekende training. Je gebruikt bij het suppen erg veel spieren en het is goed voor je balans.

Stand up paddleboarding is leuk om samen te doen maar ook alleen! Leer het onder begeleiding van een ervaren instructeur. Stand up paddleboarding is perfect om te leren in Friesland en vooral bij ons! Wij hebben minimaal tot geen golven, dat maakt balans houden stukken makkelijker.

Relaxed cruisen over het water of misschien wel een tourtochtje door de grachten van Sneek. Met wat balans en focus sta jij zomaar op je board! Juist voor de beginnende watersporter is suppen een goede sport om mee te starten.

Je start bij ons vanaf het strandje en kan op het rustige water goed oefenen om je balans te vinden. Als je het vertrouwen hebt gevonden kun je de speciale kano / sup route varen. Lekker door de natuur en het riet. Mocht je echt jouw speciale talent gevonden hebben kun je zo naar de grachten van sneek paddelen. De horizon is je doel!

Hou wel rekening met het weer: draag bij kou een wetsuit. Die kan je bij ons bij de receptie huren. Bedek goed je voeten en hoofd. Hier koel je het snelste af. Smeer je bij mooi weer goed in en draag eventueel beschermende kleding.

Wij bieden suppen aan als activiteit in onze arrangementen. Heb je interesse om te suppen, neem dan contact met ons op. Of bekijk onze arrangementen op www.strandsneek.nl/arrangementen.

Boeken:

Bekijk ook:

Niets gevonden.

LIEVER GENIETEN VANAF EEN AFSTANDJE?

Geen probleem! Op ons leuke terras kun je genieten van alle actie onder het genot van een hapje en drankje. Check hier onze menukaart.

Open chat
1
Vragen? Stel ze via WhatsApp noteer