Waterskibaan Sneek
Waterskibaan Sneek

Ticket 3 uur toegang

TICKET 3 UUR WATERSKIËN OF WAKEBOARDEN

Tarief jeugd t/m 15 jaar: 35 euro
Tarief volwassenen: 45 euro
Prijzen zijn inclusief benodigde materialen zoals waterski’s, beginnerswakeboard, helm en zwemvest maar exclusief wetsuit.
Huren van een wetsuit is 11 euro voor drie uur.
Wil je gebruik maken van onze obstakels huur dan een obstakelboard erbij.

WAT IS WATERSKIËN OF WAKEBOARDEN OP EEN KABELBAAN?

Waterskiën is een van de leukste watersporten om te doen. Je wordt aan onze waterskibaan rondgetrokken en kunt met wel 9 personen tegelijk waterskiën of wakeboarden.

Hier regel je direct online je toegangskaart voor de waterskibaan. Je koopt een ticket inclusief materiaal: Helm, zwemvest, waterski’s of beginnerswakeboard. Het wetsuit zit niet bij de prijs in en kun je bij de receptie bij ons huren. Wil je gebruik maken van onze obstakels huur dan een obstakelboard of proboard erbij.

We hanteren een maximum aantal personen per uur. Dus reserveer hieronder direct jouw plaats om teleurstelling aan de kassa te voorkomen.

Kun je niet op jouw gewenste tijdstip boeken? Dan is dit uur helaas al volgeboekt. Selecteer dan een ander tijdstip om toch te kunnen genieten van deze leuke activiteit!

Boeken:

Bekijk ook:

LIEVER GENIETEN VANAF EEN AFSTANDJE?

Geen probleem! Op ons leuke terras kun je genieten van alle actie onder het genot van een hapje en drankje. Check hier onze menukaart.

Open chat
1
Vragen? Stel ze via WhatsApp noteer