Waterskibaan Sneek
Paviljoen Sneekermeer

Sportdag

waterskibaan sneek boeken

Sportdag

Een actieve dag bezig zijn in de buitenlucht!
Ideaal voor grote groepen kinderen, schoolklassen, zeilscholen of kinderfeestjes.

Basic
Boek je het basic pakket dan krijg je het volgende:

  • Ontvangst – Jullie word ontvangen door onze begeleider voor de dag die jou de hele tijd bij zal staan. Ze zorgt ervoor dat iedereen zijn wetsuit krijgt, zich gaat omkleden en zijn spullen in de daarvoor bestemde opbergvakken neerlegt.
  • Gezamelijke uitleg – We verzamelen  op de steiger voor een korte maar uitgebreide uitleg voor de veiligheid en tips hoe je moet starten en door de bochten heen moet komen.
  • 1 uur baantoegang – Vervolgens helpt ze iedereen op weg met het juiste materiaal en misschien net die ene tip waardoor jij of iemand anders kan starten of een rondje kan varen!

Premium
Kies je het premium pakket dan ontvang je het basic pakket plus het volgende:

  • Omkleedmoment – Er word nu weer omgekleerd, iedereen krijgt een glas limonade en een snelle jelle want dan is het tijd voor activiteit 2, bubbelvoetbal!
  • Bubbelvoetbal – Er word gevoetbalt in een grote opblaasbare bubbel wat een hilarisch potje voetbal oplevert. Dit is gegarandeerd lachen gieren brullen! Na ongeveer 45 minuten intens bubbelvoetballen is het tijd om de activiteiten af te sluiten.
  • Patat eten – Er word verzamelt op het terras voor een lekker patatje + snack en een flesje drinken. Dit is zeker een middag waar nog lang over na gepraat gaat worden!

Deluxe
In het premium pakket zitten alle bovenstaande activiteiten maar vervangen wij de patat door een lekker  broodje gezond.

 

Hidden

Boeken:

Bekijk ook:

BEN JE NIET VAN DE WATERSPORT?

Geen probleem! Op ons leuke terras kun je genieten van alle actie van de baan onder het genot van een hapje en drankje.

Open chat
1
Vragen? Stel ze via WhatsApp