Bedrijfsuitje

Wil jij de mensen in jou bedrijf bedanken voor hun harde werk en inzet?
Proosten op behaalde resultaten en op een mooie toekomst?
Dat kan op een supermooie locatie aan ’t water midden in ’t groen bij Strand Sneek.

Wij hebben een aantal superleuke arrangementen voor jou samengesteld:

Basic:
Kies je voor het basic pakket dan krijg je:

Ontvangst – Je word ontvangen met een lekker bakje koffie of thee en hebt keuze uit heerlijk huisgemaakt gebak. Tijd om te verzamelen en even bij te praten!

  • Waterskien – Nu is het tijd voor actie. Jullie gaan een uur lang de baan op om te waterskien of wakeboarden. Eerst krijgt iedereen een wetsuit en de tijd om zich om te kleden.
    Daarna krijgen jullie met z’n allen een korte en duidelijke uitleg voor de veiligheid en instructies hoe het moet.
    Nu moet je het toch echt zelf gaan doen en kun je een uur lang zelf aan de gang!
  • omkleden – Na een uur de baan op geweest te zijn is er tijd om te douchen en om te kleden.

Premium:

Groepsopdrachten – Voordat jullie gaan waterskien hebben wij superleuke en uitdagende groepsopdrachten. Hierin is samenwerken en communicatie belangrijk. Meestal is dit een hilarisch tafereel. De groep word opgedeeld in 2 of meerdere groepen en er moeten diverse uitdagingen worden opgelost. Het team dat dit het snelst doet wint!

Borrel – Na alle activiteiten is er genoeg eetlust opgewekt! Nu is het tijd voor een lekkere borrel op ons terras. Voor iedereen zijn er 2 drankjes inclusief ( bier, wijn, fris, koffie ). Er staan ook lekkere borrelhapjes klaar zoals een bittergarnituur, brood met verschillende dips en nachos.

Deluxe 

Barbeque – Na een actieve dag is een Barbeque een perfecte afsluiter. Onze barbeque bestaat uit 7 verschillende soorten vlees en 1 soort vis. op basis van 4 stukjes p.p.  Er zitten 2 salades bij, stokbrood en natuurlijk dipsauzen. Jullie mogen zelf grillen.

Boek hieronder direct jou bedrijfsuitje of personeelfeest.

Open chat
1
Vragen? Stel ze via WhatsApp noteer