Dagje uit

Een dagje uit in Friesland?
Zoek je een leuke activiteit om te doen met vrienden of familie?
Kom waterskien op onze gave waterskibaan. Je kunt tot 9 mensen tegelijk op de baan dus ruimte zat voor jou en je vrienden of vriendinnen.

Basic

Je word ontvangen op ons terras met een lekker bakje koffie,thee en keuze uit heerlijk huisgemaakt gebak. Tijd om even bij te kletsen.

Nu is het tijd voor actie! Onder begeleiding van een instructeur ga je een uur leren Stand Up Paddleboarden. Onze plas is ideaal vanwege zijn beschutte ligging. Dat maakt het wat makkelijker om te leren! Heb je de basis onder de knie? Dan kun je de speciale kano en SUP route gaan varen.

Hierna gaan jullie 1 uur waterskien of wakeboarden. Eerst krijg je een wetsuit en kun je je omkleden in onze kleedkamers. Daarna trek je je zwemvest aan, helm op en klaar om te gaan. Nu heeft krijg je een korte en duidelijke uitleg voor de veiligheid en ook instructies voor het hoe het moet. Nu kun je een uur lang zelf aan de gang!

Na deze activiteiten is er meestal wel een goede eetlust opgewekt. Tijd voor een borrelplankje op ons gezellige terras. 2 drankjes ( bier, wijn, fris) zijn ook inclusief zodat jullie nog even gezellig kunnen napraten over deze superleuke dag!

waterskibaan sneek boeken
Open chat
1
Vragen? Stel ze via WhatsApp noteer