Informatie

Wij zijn vanaf 1 april weer geopent. Kijk voor actuele openingstijden op onze google openingsuren.

1 uur baantoegang voor jeugd: 17 euro

1 uur baantoegang voor volwassenen: 21 euro

2 uur baantoegang jeugd 23 euro

2 uur baantoegang voor volwassennen 31 euro

3 uur baantoegang jeugd: 32 euro

3 uur baantoegang volwassenen: 39 euro

Al onze prijzen zijn inclusief alle materialen om te beginnen

Dit zijn: helm, zwemvest en waterski’s en beginners wakeboards.

FAQ

Jazeker kun jij dit ook doen! 75% van alle mensen die bij ons komen waterskien of wakeboarden hebben het nog nooit gedaan!

Selecteer bij jou reservering de extra uitleg voor beginners en zorg dat jij 15 minuten voor je starttijd startklaar bent. Dit betekent dus omgekleed en wel.  Je krijgt nu een uitgebreide uitleg voor de veiligheid en instructies voor het varen. Gedurende jou tijd kun je een van onze collegas altijd vragen voor extra hulp. Wij helpen je graag!

Als het tijdstip dat jij wil boeken niet meer beschikbaar is dan betekent dat dat dit uur vol zit. Wij hanteren een maximum van 27 mensen op de baan zodat wij voor iedereen de kwaliteit kunnen garanderen.

Reserveer altijd jou plekje op de baan om teleurstelling te voorkomen

Wij hebben een leuk aanbod van arrangementen voor een superleuke en afwisselende dag. Dit is voor groepen van 10 – 20 personen ideaal om direct online te regelen. Klik hiernaast op de knop arrangementen om deze te bekijken.

Ben je met een groep groter dan 20 personen of wil je toch nog wat extra informatie? Vul dan ons contactformulier in en wij komen zo snel mogelijk bij jou terug met een antwoord.

Vragen?

Heb jij nog vragen voor ons? Mail ons via info@waterskibaan-sneek.nl. Wij richten ons erop om binnen 48 uur reactie te geven. Bellen mag natuurlijk ook altijd!

Hier vind je ons!

Vacatures

Wij zoeken een kok!

Wij zijn op zoek naar handige handjes in de keuken. Met of zonder ervaring! Ben jij een zelfstandig werkend kok of vind jij in de keuken staan leuk? Stuur dan nu een mail met je motivatie naar info@strandsneek.nl

Wij zoeken afwassers!

Een leuke vakantiebaan! Misschien jou start van je horeca carriere. Je staat in de keuken met de koks en bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de borden en het bestek. Als jou kratje afwas weer schoon is haal je de volgende van buiten. Easy peasy!

Open chat
1
Vragen? Stel ze via WhatsApp