Informatie

Wij zijn weer open! Klik hier voor onze actuele openingstijden.

1 uur baantoegang voor jeugd: 18 euro

1 uur baantoegang voor volwassenen: 23 euro

2 uur baantoegang jeugd 24 euro

2 uur baantoegang voor volwassennen 33 euro

3 uur baantoegang jeugd: 38 euro

3 uur baantoegang volwassenen: 48 euro

Al onze prijzen zijn inclusief alle materialen om te beginnen

Dit zijn: helm, zwemvest en waterski’s en beginners wakeboards.

FAQ

Jazeker kun jij dit ook doen! 75% van alle mensen die bij ons komen waterskien of wakeboarden hebben het nog nooit gedaan!

Selecteer bij jou reservering de extra uitleg voor beginners en zorg dat jij 15 minuten voor je starttijd startklaar bent. Dit betekent dus omgekleed en wel.  Je krijgt nu een uitgebreide uitleg voor de veiligheid en instructies voor het varen. Gedurende jou tijd kun je een van onze collegas altijd vragen voor extra hulp. Wij helpen je graag!

Als het tijdstip dat jij wil boeken niet meer beschikbaar is dan betekent dat dat dit uur vol zit. Wij hanteren een maximum van 27 mensen op de baan zodat wij voor iedereen de kwaliteit kunnen garanderen.

Reserveer altijd jou plekje op de baan om teleurstelling te voorkomen

Wij hebben een leuk aanbod van arrangementen voor een superleuke en afwisselende dag. Dit is voor groepen van 10 – 20 personen ideaal om direct online te regelen. Klik hiernaast op de knop arrangementen om deze te bekijken.

Ben je met een groep groter dan 20 personen of wil je toch nog wat extra informatie? Vul dan ons contactformulier in en wij komen zo snel mogelijk bij jou terug met een antwoord.

Strand Sneek is de overkoepelende organisatie, oftewel Waterskibaan Sneek en Aquapark Sneek zijn onderdelen van Strand Sneek. Strand Sneek is ook het horecagedeelte van de bedrijven en je kan er arrangementen boeken. Een arrangement is bij ons een activiteit met daarbij eten en drinken. Bijvoorbeeld ontvangst met koffie en gebak, daarna de waterskibaan op, om af te sluiten met een borrelplank. Zie www.strandsneek.nl/arrangementen voor meer informatie.

Bij Strand Sneek op het terras zit je tussen de palmbomen, genietend van heerlijk eten en drinken, kijkend naar de waterskibaan die voor je ligt. Het Aquapark ligt ernaast, dus vanaf het terras heb je in de verte zicht op de mensen die erop aan het spelen zijn.

Jazeker, wij hebben een ontzettend leuk terras met een heerlijk menu. Je kan bij ons lekker in de zon of de schaduw zitten, in of uit de wind, op het vaste land of op het water, zelfs met de voeten in het water aan onze picknicktafels! Op dit terras geniet je van huisgemaakt gebak, cocktails, borrelplanken, speciaal biertjes en nog veel meer. Vergeet niet dat we live entertainment hebben, de waterskibaan ligt voor je neus.

Wij raden aan een wetsuit te nemen als het regent, het nog niet zo warm is, als de wind waait, je het snel koud hebt of als de zomer het water nog niet verwarmd heeft. Door je wetsuit te dragen blijf je warmer, langer warm en zie je er extra sportief uit!

Wij raden aan om bij www.strandsneek.nl/arrangementen een blik te werpen op onze verschillende opties. Hier kan je uitzoeken wat het beste klikt met jullie wensen. Zie je iets wat bevalt maar wil je het een klein beetje aanpassen? Geen enkel probleem, vul het contactformulier in met zoveel mogelijk informatie voor ons: wat wil je doen, met hoeveel personen, wanneer wil je komen, hoe laat heb je in gedachten, etc. Dan krijgen wij het binnen en kunnen je helpen het precies zo te maken als jij wil. Wil je er lekker eten en drinken bij, geen probleem, vraag maar raak.

Dat raden wij wel aan. Vooral in de vakanties hebben wij veel gasten die willen genieten van een dagje uit. Als je een reservering hebt bij ons, dan staan jouw plekjes vast en hoef je je daar geen zorgen over te maken. Hoe eerder wij het weten hoe beter. Voor tickets voor de waterskibaan klik hier. Voor tickets voor het aquapark klik hier. Voor het boeken van een van onze arrangementen klik hier.

Het ligt er een beetje aan wat je geboekt hebt. Heb je ontvangst met eten en drinken geboekt, dan raden wij aan om op tijd te komen, zo kan je in rust even bijkletsen en genieten van het lekkers. Heb je geen speciaal ontvangst geboekt? Dan zeggen wij kom ongeveer een half uur van tevoren. Je meldt je aan bij de receptie, kan je omkleden, nog even spullen opbergen en naar het toilet. We hebben kluisjes voor je waardevolle spullen. 15 minuten van tevoren krijg je veiligheidsinstructies op het instructieplein en daarna ben je klaar voor je activiteit.

Je hebt niet veel nodig!
Een zwembroek en een handdoek is genoeg.
Je kunt bij ons na de tijd lekker douchen.

Neem natuurlijk een flink portie enthousiasme mee zo leer je het snelst!

Jazeker, elke 15 minuten voordat je begint met je activiteit is er een veiligheidsinstructie op het instructieplein.

De waterskibaan begint elk heel uur, bijvoorbeeld 13.00 uur, sta dus omgekleed en klaar om 12.45 uur bij het instructieplein. Bij de waterskibaan zelf staat er een baandraaier, hij of zij zal ook nog instructies geven wanneer nodig.

Het aquapark begint elk uur op het halve uur, oftewel is je starttijd om 13.30 uur, dan krijg je om 13.15 uur instructies op het instructieplein. Op het aquapark zelf loopt er iemand rond die toezicht houdt, hij of zij geeft instructies wanneer nodig.

Zorg dat jouw plekken op de waterskibaan of het aquapark gereserveerd zijn. Dit doe je het makkelijkste door meteen te boeken op www.waterskibaan-sneek.nl of www.aquaparksneek.nl. Nu hoef je alleen nog maar op tijd te komen (30 min voor je starttijd), zwembroek, handdoek en enthousiasme mee en hoppa, topdag.

Wil je met een groep komen? Kies dan je arrangement uit op www.strandsneek.nl/arrangement en vul je gegevens is. Wil je de reservering een beetje aanpassen? Geen probleem, vul een contactformulier in met zoveel mogelijk gegevens en dan regelen wij met jou de rest. Als de reservering definitief is, informeer dan je hele groep van de informatie die je via de mail van ons krijgt. Neem op de dag zelf je zwemkleding, een handdoek en een flink portie enthousiasme mee. De rest regelen wij!

Wij zeggen altijd: nat wordt je toch wel. Oftewel, met een wetsuit maak je jouw tijd op water een stuk comfortabeler. Vaak is het met slecht weer ook minder druk op de baan, dat betekent dat jij sneller en vaker aan de beurt bent. Als het onweert dan leggen we de boel stil en bepalen we op locatie wat we gaan doen. Als het onweer wegtrekt kan jij gewoon weer door met genieten.

Vragen?

Heb jij nog vragen voor ons? Mail ons via info@strandsneek.nl Wij richten ons erop om binnen 48 uur reactie te geven. Bellen mag natuurlijk ook:

We zijn bereikbaar op 0515 745 033

maandag tot vrijdag: 09.00 – 12.00 uur en 13.00 – 16.00 uur

zaterdag en zondag: 15.00 – 21.00 uur

Hier vind je ons!

Wij zoeken afwassers!

Een leuke vakantiebaan! Misschien jou start van je horeca carriere. Je staat in de keuken met de koks en bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de borden en het bestek. Als jou kratje afwas weer schoon is haal je de volgende van buiten. Easy peasy!

Open chat
1
Vragen? Stel ze via WhatsApp noteer