Paviljoen Sneekermeer
Paviljoen Sneekermeer
Paviljoen

Eten, drinken en meer

Op ons terras tussen de palmbomen serveren wij lekker eten en drinken. We hebben zon- en schaduwplekken, in of uit de wind. De waterskibaan en het Aquapark die voor het terras liggen zorgen voor live entertainment. Ons personeel zorgt voor een hartelijk welkom en goede service. Oftewel: Bij Strand Sneek is het voor de hele familie genieten.

Pizza

Dit jaar serveren wij heerlijke pizza’s op ons terras. Gemaakt met de verste ingrediënten. Ons deeg wordt dagelijks vers gemaakt, dit soort voor een luchtige pizza met knapperige rand. Wanneer kom jij onze nieuwe pizza’s proberen? Vanaf 1 mei staat onze pizzaoven aan!

Lokale helden

Wij hebben diverse lokale biertjes. De biertjes van het Brouwdok in Harlingen smaken zeer goed in de zon. ze hebben een heerlijke Wad Weizen en een Us Ale. Kom ze proberen bij ons op het terras of ga eens langs voor een rondleiding bij het Brouwdok in Harlingen!

Ons Terras

Gebouwd op palen in het water zit je superdicht bij de actie van de waterskibaan. Geniet van iedereen die plezier heeft op het water. Er is altijd wat te zien! Iets verderop kan je ons Aquapark zien liggen. Tussen de palmbomen is het genieten van ons verrukkelijke eten en drinken. We hebben plaatsen in de zon en schaduw, of met je voetjes in het water aan onze picknicktafels.

Ons Team!

Ons team zal van jouw dag een onvergetelijke dag maken. Voor een heerlijk warm welkom tot goede begeleiding bij je activiteit. Wij krijgen er energie van om jou een leuke dag te laten beleven! Wij zoeken nog toppers voor aankomend seizoen, met of zonder ervaring, neem vooral contact met ons op.

Werken bij Strand Sneek?
Check onze vacatures

Open chat
1
Vragen? Stel ze via WhatsApp noteer