Paviljoen Sneekermeer
Paviljoen Sneekermeer
Paviljoen

Eten, drinken en meer

Op ons terras met uitzicht op de waterskibaan serveren wij lekkere lunch- en borrelgerechten voor na de activiteit. Er zijn zon – en schaduw plekken, in of uit de wind. Ons team zorgt voor een warm welkom en ontspannen sfeer.

Onze keuken is open van 13:00 uur tot 19:00

Lekker na afloop…

Op onze kaart staan verrassend eenvoudige maar lekkere gerechtjes. Heerlijk als lunch, bij de borrel of na een activiteit op het water. Voor elk wat wils.

Lokale helden

Wij hebben diverse lokale biertjes. De biertjes van het Brouwdok in Harlingen smaken zeer goed in de zon. ze hebben een heerlijke Wad Weizen en een Us Ale. Kom ze proberen bij ons op het terras of ga eens langs voor een rondleiding bij het Brouwdok in Harlingen!

Ons Terras

Gebouwd op palen in het water zit je superdicht bij de actie van de waterskibaan. Geniet van iedereen die plezier heeft op het water. Er is altijd wat te zien! We hebben plaatsen in de zon en schaduw, of met je voetjes in het water aan onze drijvende picknicktafels.

Ons Team!

Ons team bestaat uit een mix van man, vrouw, jong en oud, ervaren en in opleiding. Elk jaar zijn wij op zoek naar nieuwe teamleden voor onze activiteiten, achter de bar en in de keuken. Krijg jij energie van sportief bezig zijn, ben je mens gericht en vindt je het leuk om een onderdeel te zijn van het plezier voor onze gasten? Neem dan vooral contact met ons op.

Werken bij Strand Sneek?
Check onze vacatures

Open chat
1
Vragen? Stel ze via WhatsApp noteer