Paviljoen Sneekermeer
Paviljoen Sneekermeer
Paviljoen

Eten, drinken en meer

Op ons heerlijke terras met live entertainment van de waterskibaan en het Aquapark is het heerlijk zitten. We hebben een strandje met een zandbak voor de kleintjes. Zo kan de hele familie relaxed genieten van een leuke dag.

Shared Dining

Dit jaar hebben wij een super leuk concept voor het eten op ons terras! Eten dat je kunt delen (of niet…). Kleinere gerechtjes die makkelijk te delen zijn met jouw vrienden. Denk aan tapas in de zon maar dan ietsjes groter! Zo kun je veel verschillende hapjes proberen en heb je geen last meer van keuzestress! Heerlijk genieten!

Lokale helden

Wij hebben diverse lokale biertjes. De biertjes van het Brouwdok in Harlingen smaken zeer goed in de zon. ze hebben een heerlijke Wad Weizen en een Us Ale. Kom ze proberen bij ons op het terras of ga eens langs voor een rondleiding bij het Brouwdok in Harlingen!

Ons Terras

Gebouwd op palen in het water zit je superdicht bij de actie van de waterskibaan. Geniet van iedereen die plezier heeft op het water. Er is altijd wat te zien! En natuurlijk genoeg te kiezen: Huisgemaakte appeltaart, de lekkerste burgers met Fryske Black Angus en de lekkerste bolletjes ijs van de ijsboerderij uit Terherne.

Ons Team!

Ons team zal van jou dag een onvergetelijke dag maken. Voor een heerlijk warm welkom tot goede begeleiding bij je activiteit! Wij krijgen er energie van om jou een leuke dag te laten beleven!

Werken bij Strand Sneek?
Check onze vacatures

Open chat
1
Vragen? Stel ze via WhatsApp