Sportdag

Een actieve dag bezig zijn in de buitenlucht!
Ideaal voor grote groepen kinderen, schoolklassen, zeilscholen of kinderfeestjes.

Basic

Jullie word ontvangen door onze begeleider voor de dag die jou de hele tijd bij zal staan. Ze zorgt ervoor dat iedereen zijn wetsuit krijgt, zich gaat omkleden en zijn spullen in de daarvoor bestemde opbergvakken neerlegt.

Dan verzamelen we op de steiger voor een korte maar uitgebreide uitleg voor de veiligheid en tips hoe je moet starten en door de bochten heen moet komen.

Vervolgens helpt ze iedereen op weg met het juiste materiaal en misschien net die ene tip waardoor jij of iemand anders kan starten of een rondje kan varen!

Premium

Er word nu weer omgekleerd, iedereen krijgt een glas limonade en een snelle jelle want dan is het tijd voor activiteit 2, bubbelvoetbal!

Er word gevoetbalt in een grote opblaasbare bubbel wat een hilarisch potje voetbal oplevert. Dit is gegarandeerd lachen gieren brullen!

Na ongeveer 45 minuten intens bubbelvoetballen is het tijd om de activiteiten af te sluiten. Er word verzamelt op het terras voor een lekker patatje + snack en een flesje drinken. Dit is zeker een middag waar nog lang over na gepraat gaat worden!

Deluxe

Wil je liever een gezonde maaltijd na alle activiteiten, dan vervangen wij de patatjes voor een lekker broodje gezond voor iedereen.

Open chat
1
Vragen? Stel ze via WhatsApp noteer