Stand up Paddleboarding

Nederland is een uitstekend land om te suppen door de vele prachtige meren en rivieren. Maar ook door de steden. Daarnaast is het ook nog eens een uitstekende training. Je gebruikt bij het suppen erg veel spieren en het is goed voor je balans.

Stand up paddleboarding is leuk om samen te doen maar ook alleen! leer het onder begeleiding van een ervaren instructeur. Stand up paddleboarding is perfect om te leren in Friesland.

Relaxed cruisen over het water of misschien wel een tourtochtje door de grachten van Sneek. Met wat balans en focus sta jij zomaar op je board! Juist voor de beginnende watersporter is suppen een goede sport om mee te starten. 

Je start bij ons vanaf het strandje en kan op het rustige water goed oefenen om je balans te vinden. Als je het vertrouwen hebt gevonden kun je de speciale kano / sup route varen. lekker door de natuur en het riet. Mocht je echt jou speciale talent gevonden hebben kun je zomaar naar de grachten van sneek Paddelen. De horizon is je doel! 

Hou wel rekening met het weer: draag bij kou een wetsuit. Bedek goed je voeten en hoofd. Hier koel je het snelste af. Smeer je bij mooi weer goed in en draag eventueel beschermende kleding.

Doe hier je gelijk je aanvraag voor het suppen
Minimale groepsgrote is 10 personen
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Zelfstandig suppen?

Ben jij al ervaren op de SUP en heb je je eigen materiaal? Bekijk hier dan 5 leuke routes door onze collegas van waterland van Friesland

Honger gekregen van die work out? Check ons menu en kom nadien genieten op ons terras!

Open chat
1
Vragen? Stel ze via WhatsApp noteer